Khasiat Vivix Shaklee Dalam Set Kesuburan Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Hari ini, abam nak bercerita tentang khasiat vivix shaklee dalam membantu masalah kesuburan lelaki dan perempuan biasa disebut set kesuburan shaklee. Untuk pengetahuan, vivix shaklee telah digunakan dalam berbagai set-set produk didalam shaklee kerana fungsinya yang pelbagai dan mampu sembuhkan banyak penyakit. Oleh itu, harini abam nak cerita khasiat vivix shaklee dalam set kesuburan shaklee. Nanti di lain kali, abam akan cerita pulak kegunaan vivix untuk penyakit atau masalah lain.

Vivix Shaklee Ni Apa?

Vivix ni adalah sejenis “Jus Antioksida”. Bukan sembarangan jus, tetapi jus vivix ni merupakan jus yang dapat merawat berbagai jenis penyakit. Sebab itu ianya special dan digunakan sebagai “set advanced” bagi masalah tertentu. Antara perkara yang akan abam sentuh adalah

  • PCOS
  • Masalah Dalaman Lelaki Dan Wanita
  • Masalah Batin Lelaki Dan Wanita

Apakah Kelebihan Vivix Shaklee  Ni Didalam Set Subur Shaklee?

Dalam Set Subur Shaklee, Vivix di Gunakan Untuk Rawat PCOS

PCOS ni adalah penyakit berkaitan hormon dan keseimbangan kimia badan. Senang nak faham, perempuan ada hormon lelaki terlebih dan lelaki ada hormon wanita terlebih.

Masalah hormon ni, kalau lelaki yang dapat lebih hormon perempuan, maknanya dia akan jadi “ala-ala” lah.. Kalau wanita ada masalah ni, dia akan ada masalah untuk hamil. Sebabnya telur yang keluar tidak matang atau cacat. Bagi lelaki yang ada masalah ini, ia akan menyebabkan sperma yang dihasilkan juga cacat seperti berekor pendek, sedikit dan tidak hyperaktif.

Adakah Ini Penyebab Masalah Kesuburan?

Ya, ini salah satu punca masalah kesuburan. Jika faktor luaran yang menjadi penyebab, seperti merokok, minum beralkohol, pengambilan dadah mungkin menjadi sebab, tetapi masalah PCOS adalah masalah keturunan atau pertumbuhan badan.

Tak Pernah Mimpi Basah?

Ada di antara lelaki yang tidak pernah mimpi basah kerana masalah ini berlaku sejak dilahirkan. Ini bermakna, mereka mendapat gangguan hormon. Secara amnya ia berkait dengan emosi dan rupa fizikal seseorang. Seperti bulu kaki tiada atau terlalu sedikit. Misai halus, tiada bulu dada mau pun bulu ketiak. Efek yang mengganggu bagi lelaki yang bermasalah PCOS seperti suara yang macam wanita. Ia sama sekali menghilangkan kemachoan lelaki tersebut.

Lelaki seperti ini cenderung memiliki wajah atau kulit yang halus dan lebih lembut dari wanita. Tetapi dari segi kesuburan, mereka akan mendapat masalah untuk menghamilkan isteri.

Bagi wanita pula, memang tidak dinafikan yang mereka adalah golongan yang sering disasarkan. Ini bermakna rawatan kesuburan adalah wajib di ikuti oleh semua wanita yang bercadang untuk berkahwin. Persediaan supaya anda dapat menepis cemuhan terhadap wanita. Ini kerana bagi lelaki yang hensem, tampan, bergaya dan segak, mana mungkin mereka mahu mengakui tentang masalah kesuburan mereka.

Kesedaran Adalah Penting

Bila berkahwin, stage yang berikutnya adalah membina rumah tangga itu sendiri. Dan anak adalah “penanda aras” yang dapat membahagiakan pasangan tersebut. Jika belum dikurniakan anak, lama kelamaan perkahwinan pasti runtuh dengan berbagai isu seperti suami main kayu tiga dan isu tidak memperdulikan pasangan masing-masing.

Rawatan Kesuburan Vs Cara Vivix

Harga rawatan kesuburan di hospital kerajaan adalah RM4500. Manakala di hospital swasta pula kosnya adalah RM14,000. Ini sebenarnya bukan merawat, tetapi memberi penyelesaian kepada pasangan yang mengingini zuriat. Anda tidak akan jadi subur, tetapi masyarakat sekitar akan mengganggap anda subur bila memiliki anak. Rahsia sebenarnya adalah “bayi tabung uji” yang mana, telur isteri di keluarkan. Begitu juga dengan sperma suami di senyawakan didalam sebuah bekas. Apabila proses ini berjaya, doktor akan pindahkan telur tadi kedalam rahim isteri.

Vivix Pula Bertindak Dengan Betulkan “Genetik”. Ia mempunyai bahan yang disebut pati resveratrol yang merupakan bahan antioksida. Fungsi antioksida ini biasanya adalah mengembalikan semua ke rupa asal.

Saya ambil contoh bagi pesakit kencing manis yang juga boleh di rawat dengan vivix. Masalah kencing manis biasanya disebabkan organ pencreas yang menghasilkan insulin, gagal beri kesan (gagal tukarkan gula jadi tenaga) keatas gula yang diambil. Maka vivix rawat ia semula, sampai organ pancreas hasilkan insulin yang mampu bertindak keatas gula yang diambil.

Secara mudahnya, vivix mengembalikan kepada “basic” sesuatu permasalahan.

Cara Tindakan Vivix

Vivix bertindak keatas sel, contoh jari anda terluka. Lepas 3 hari luka tersebut bercantum. Lepas sebulan tiada kesan lagi atau mungkin sedikit parut. Bila badan kesan ada luka, sel baru akan dihantar untuk tutup luka tersebut. Dan vivix bertindak keatas sel inilah.

Sel dalam badan kita,hidup dan mati. Contoh, kulit kepala. Ia mati selepas 21 hari. Dan kulit baru akan tumbuh dan sentiasa tumbuh. Bila kita sikat rambut kadang-kala terdapat habuk.Ia merupakan kulit kepala yang setelah 21 hari, ia akan tumbuh baru.

Bila sel baru tersebut telah di rawat, ia akan menjadi sel yang sihat apabila ia sampai pada tempatnya. Maknanya waktu makan vivix, pembaharuan sel yang sihat terjadi bukan pada masalah yang nak dirawat sahaja. Tetapi keseluruhannya. Sebagai contoh,  anda juga mempunyai genetik penyakit kencing manis. Dalam penghasilkan sel baru ini, genetik kencing manis sudah tiada.

Dalam set kesuburan shaklee, ia mengubah kimia hormon tadi yang banyak kepada hormon lelaki bagi isteri, dan banyak hormon wanita bagi si suami. Ia ubah balik, jika anda lelaki; badan akan menghasilkan hormon lelaki. Sama juga kepada si isteri. Lelaki akanlebih man, wanita akan lebih women.

Masalah Dalaman Wanita Dan Lelaki

Apa yang vivix buat sebenarnya betulkan hormon. Akan tetapi vivix mudakan keseluruhan sel badan. Dalam masalah dalaman wanita jika terdapat cyst, fabriod, terlalu kering, saluran peranakan tersumbat semuanya dapat di baiki.

Pada lelaki pula, mereka akan mengalami banyak perubahan fizikal berbanding wanita. Sebagai contoh, barang yang paling penting untuk hamilkan isteri adalah zakar dan buah zakar. Ini kerana pembesarannya juga terbantut disebabkan masalah hormon wanita berlebihan. Apabila menggunakan vivix, jangan terkejut jika zakar dan buah zakar menjadi lebih besar.

Pada wanita pula, buah dada mengalami perubahan. Kulit akan menjadi lembut dan halus. Bulu roma jika banyak akan berkurangan dan lebih halus.Ciri-ciri kewanitaan akan muncul dengan sendirinya.

Vivix Juga Rawat Masalah Batin?

Kan dah cakap yang dia buat “awet muda” pada semua sel? Ada sebut tak di atas? Cuba semak balik. Secara mudahnya, ia buat kita bertenaga macam orang muda balik. Baru betul, bila jadi awet muda, tenaga pun muda. Yang bestnya, memang sukar nak cari produk yang bantu tambah tenaga batin wanita. Syukur khasiat vivix shaklee ni cover sekali masalah batin dan masa sama bantu dalam kesuburan.

Abam, sebenarnya ada masalah PCOS ni, memang memalukan. Tapi abam dah terima ianya. Bila abam terima, barulah abam sedar yang abam perlukan bantuan. Kena kata

“Tak Pandai Main Ke”

Buat abam cari penawarnya, dan dengan berkat dan usaha kami. Allah SWT pertemukan dengan penawarnya. Lebih baik abam “lebih open” supaya anda yang malu-malu dan jumpa doktor takkan malu-malu dengan abam. Sebab abam pun pemalu orangnya…. hehehe.. lawak pulak. Sebab abam pun ada masalah yang sama dengan anda. Pada abam, nak pergi jumpa doktor pun abam dah malu.Lagi kang kalau doktor suruh bukak seluar camner? Macam-macam igauan buruk yang abam takut jadi kenyataan bila jumpa doktor. Syukur, Doktor paling BESAR adalah Allah. Syukur Dia pertemukan abam dengan penawarnya.

Hari ini, masuk lebih kurang 2 bulan isteri abam tak datang bulan. Maknanya disebabkan kami sama-sama kongsi ambil khasiat vivix dalam set kesuburan shaklee. Akhirnya, sekarang isteri abam dah hamil 2 bulan. Ya 2 bulan semasa pos ini ditulis.

Sebenarnya sebab namanya set, jadi ada 2 produk lagi yang abam makan dan 1 produk yang isteri abam makan.

Kandungan Set Kesuburan Shaklee

  1. Ostematrix – RM65 – Untuk kesihatan buah zakar, tambah otot zakar
  2. Vitamin E Complex – RM159  – Untuk tambah air mani berkualiti
  3. Vivix – RM503 Lelaki & Perempuan
  4. B Complex With Asid Folic RM63 – Menambah cecair subur wanita

Total harga produk RM790

Dengan invesment anda RM790 ni, anda tak perlu jumpa doktor mahupun kena buka seluar untuk tontonan nurse-nurse dan doktor tersebut. Anda juga tak kena bayar mahal. Juga tak perlu ulangi prosidur rawatan tabung uji. Hanya buat secara fitrah dan hasilkan zuriat anda sendiri secara private dan confidential.

Ingin Beli Set Kesuburan Shaklee?

Whatsapp Abam Azham Zanal di 011-333-33-207. Tulis je “set subur” tahulah abam nanti. BTW abam ada sediakan COD ke lokasi anda jika anda dok dalam bangi, kajang dan bandar sri putra. Caj COD Percuma.

Dan kalau diluar kawasan, abam akan pos laju saja. Walaupun duduk bangi. Tapi kampung halaman abam di KL jadi, kalau nak cod area KL, PJ, Cheras pun boleh sebab itu dalam kawasan lalu abam.

Kalau tak suka wasap, cold calling pun abam layan. Kol je. Asal jangan miskol sebab mind seller, jika anda main miskol, tentu anda tak serius, kedekut atau takkan membeli. Jadi wasap atau call terus jika betul-betul nak keluar dari masalah ini. Jom dapatkan vivix shaklee dan keseluruhan set kesuburan shaklee.