Top 10 Senarai Produk Shaklee Paling Mendapat Permintaan

Dibawah kami, senaraikan antara produk-produk yang paling mendapat permintaan. Disini ada 10 produk utama, manakala produk-produk lain akan ditambah dari masa kesemasa.

Vivix - 4 Bahan Agung Kaya Pati Resveretrol

Vivix adalah bahan anti oksida, anti penuaan dan memberi perlindungan dengan memperkuat sistem imunisasi badan. Seperti gambar diatas, dengan pengambilan 1-2 sudu vivix setiap hari anda dapat hindari atau ubati masalah-masalah diatas. Apa yang dilakukan vivix adalah dengan sifat antioksida-nya yang tinggi, ia mampu menjadikan organ yang rosak kembali berfungsi. Pati Res-ve-rat-rol ini di estrak dari 4 buahan yang tinggi kandungan resveratrol ini mempunyai anti oksida yang paling tinggi. Kandungan anti oksida dalam vivix adalah 100 kali ganda berbanding mana-mana produk anti penuaan yang pernah ujud hari ini, bermakna vivix yang paling terbaik.

Dalam laman review berikut, kami tulis tentang penyakit kencing manis, tetapi sebenarnya hampir apa saja penyakit boleh diubati kecuali mati. Jadi buka hati dan buka minda untuk fahami bagaimana vivix bantu proses pembaikan sesuatu penyakit.

Harga Seunit Vivix RM490

Energizing Soy Protein (ESP) - Bantu Kekal Bertenaga Dan Ramping

ESP atau Energizing Soy Protein adalah makanan tambahan bagi mereka yang memerlukan penggunaan tenaga dan masa sama untuk tujuan kecantikan. Jadi ia untuk wanita yang inginkan bentuk tubuh yang cantik, kulit putih dan gebu, kesihatan rahim, kesihatan fetus semasa mengandung, kesihatan payudara dan menambah jumlah susu badan.

Kesan menggunakan ESP boleh dirasai pada hari pertama ambil apabila ia memberi tenaga. Dibancuh bersama milo/horlick/jus/susu yang suam atau sejuk. Tidak digalakkan ambil bersama minuman berkafein seperti teh/kopi dan minuman panas kerana ia akan memusnahkan kandungan protiennya.

Harga Seunit ESP Adalah RM150

Ostematrix Untuk Tulang Yang Kuat Dan Detoks Usus

OsteMatrix

Harga Ostematrix RM64

Ostematrix satu rumusan kalsium, vitamin D dan megnesium yang berfungsi untuk menguatkan tulang. Masa yang sama vitamin d yang digunakan bagi memudahkan menyerapan kalsium juga berfungsi mengecilkan boroi perut. Lelaki dan wanita wajib menggunakan Ostematrix sebagai suppliment harian kerana tulang kita terdedah kepada berbagai bahaya. Jika tulang tidak kuat, sedikit kecelakaan boleh mengundang padah.

Vita C Plus - Perkuat Sistem Imun Dari Serangan Virus

Vita C Plus

Harga Vita C Plus RM98

Setiap biji Vita C Plus mengandungi 500mg Vitamin C. Bagi keperluan badan kita adalah sekitar 10,000mg ke 20,000mg. Ia bertujuan melindungi badan kita dari diserang penyakit. Berkesan bagi kanak-kanak dan orang dewasa. Kajian mendapati 83% mereka yang mengambil sekurangnya 10,000mg sehari berupaya kekal cantik, awet muda, jarang mendapat serangan virus demam, selsema dan batuk. Ini adalah kaedah perlindungan kepada tubuh yang paling asas perlu pada setiap orang.

Vita Lea - Nutrisi Lengkap 30 Multivitamin Dalam 1 Tablet

Vita Lea

Harga Vita Lea RM94

Vita Lea – Menggabungkan semua 30 jenis vitamin dan mineral bagi pemulihan banyak penyakit dan kesihatan umum. Asalnya dicipta 90 tahun yang lalu dalam bentuk cecair. Kini didatangkan dalam teknologi terbaru tablet bersalut serbuk spirulina.Ia merupakan vitamin yang paling mudah larut dalam tubuh manusia. Kajian yang dijalankan menunjukkan, pengambilan Vita Lea Shaklee selama setahun mengurangkan 65%. Menguatkan rambut, kuku, mencantikkan kulit, menyeimbangkan seluruh organ dan fungsinya. Kesan pengambilan Vita Lea juga akan beri kecerdasan dan peningkatan memori.

GLA Complex Untuk Penjagaan Sistem Peranakan Wanita

Harga GLA Complex RM97

GLA Complex adalah produk untuk wanita. Kami masukkan GLA Complex sebagai salah satu set kesuburan shaklee yang bertindak untuk meneutralkan ke-asid-an faraj, menyahkan alien seperti fabroid, cyst, sel kanser, masalah keputihan, hormon wanita tidak seimbang, sakit ketika datang haid dan 101 masalah berkaitan dengan sistem peranakan wanita. Ia juga bantu menyuburkan faraj dan hasilkan ovum yang matang dan sihat.

Omega Guard - Pati Minyak Ikan Bagi Kesihatan Otak Dan Jantung

Harga Omega Guard RM143

Omega Guard adalah untuk kesihatan jantung. Juga untuk mereka yang mempunyai masalah jantung. Apa yang dilakukan omega guard adalah dengan memperkuat sistem pernafasan dan jantung dengan tindakan menyingkirkan lemak yang baik dan diganti lemak baik seperti DHA. Bagi yang ingin menjaga kesihatan jantung dan memori patut ambil omega guard.

Vita E Complex - Hasilkan Kulit Dan Rambut Yang Kuat Dan Tambah Air Mani Lelaki

Harga Vita E Complex RM150

Vitamin E Shaklee ini mempunyai pelbagai guna, lelaki dan wanita boleh menggunakan Vita E Complex ini. Bagi lelaki yang mempunyai masalah kesuburan seperti air mani cair dan jumlah sperma tidak mencukupi, vitamin e sangat berkesan dalam menambah jumlah air mani dalam 7 hari sahaja. Manakala wanita mempunyai lebih banyak kegunaannya dalam hal penjagaan kesihatan. Ia menguatkan rambut, mencantikkan kulit, beri lembapan dan berbagai bentuk penjagaan dalaman.

Set Kurus & Awet Muda Shaklee

Set Kesuburan - Bagi Pasangan Yang Belum Menimang Cahaya Mata

Set Kesuburan Wajib Diguna Bagi Yang Belum Ada Anak

Jika impian memiliki anak belum tercapai, anda wajib dapatkan jawapannya disini. Bukan suami atau isteri yang bermasalah, kita tidak mahu tuding jari kepada sesiapa. Apa yang perlu dilakukan adalah berusaha. Suami dan isteri perlu sama-sama berusaha dalam hal ini. Dengan set kesuburan shaklee ini, insyaallah akan dipermudahkan untuk anda mendapat cahaya mata.. semoga dipermudahkan olehNya.