Set Kurus Bajet : Beli 1 Percuma 1 (Feb Sahaja)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Harini, admin nak update tentang set bajet shaklee. Untuk pengetahuan Produk Shaklee ada banyak set-set yang sangat berkesan bagi sesuatu produk. Untuk hari ini, jika anda nak fokus untuk buang lemak tanpa kehilangan otot, maka anda wajib ambil promosi shaklee bagi bulan feb 2017 sahaja. Bulan depan dah lain pula, setnya.

Pernah Tak Anda Alami Situasi Orang Tegur…

“Eh ko sakit ke ija susut semacam je badan ko ni?”

Padahal anda sedang guna/makan produk kuruskan badan.

Apa yang anda idamkan mereka berkata adalah..

“Wahhh rampingnya ija, cantik macam supermodel”

Betul tak? Cuba tanya pada diri sendiri, bila kita kurus orang akan cakap kita cantik. Tapi rata-rata produk yang kita dengar dan lihat hari ini cuma menjanjikan bulan dan bintang sahaja. Bagi kebanyakan produk mereka memang beri kesan tetapi lepas tu anda tak mahu makan/pakai dah sebab apa yang digambarkan dalam fikiran anda tidak kelihatan.

Pernahkah Anda Alami Situasi Berat Badan Macam YoYo? Sekejap Turun, Sekali Naik Macam Badak Air.

Jangan nak tipu la, admin azham sendiri alami dulu Gemuk Gedempol @ Debab @ Tenuk @ Tapir @ Sherk @ Fei Mau @ jalan bontot goyang over macam pompuan, macam-macam pernah di gelar. Arwah Emak selalu pesan sabar jelah, Allah sayang orang yang sabar.

Pun begitu setelah dewasa saya buat amalan diet yang ketat, ada masanya saya diet tak makan nasi, tak makan malam, diet salad saja. Sehingga berat 136kg turun kepada 85kg sebulan sebelum saya nak bernikah. Dalam nak maintainkan ke 85kg tersebut, saya sering bermain di angka 100Kg ke 90Kg. Ding-dong, kejap naik kejap turun.

Jika situasi kita begitu, dalaman kita juga sama. Maksudnya, kesihatan organ dalaman juga begitu. Puncanya sebab tak disiplin. Saya lihat kakak ipar mempunyai amalan, minum teh kurus setiap hari untuk kekal kurus. Tapi laki macam saya mana mampu tahan minum pahit/tawar begitu setiap hari. Baunya pun meloyakan.

Tapi bila dah kahwin ni badan mula naik menjadi-jadi. Barulah saya faham bila dah kahwin, kepentingan mengekalkan bentuk badan yang sihat adalah penting. Sebab nak jaga stamina. Oleh itu saya ambil set kurus ni jugak. Berat saya masa ambil set ni adalah 95kg. Aim saya mahu jejak 70kg ke 75kg.

Jom Lihat Set Kurus Shaklee

Dalam set kurus ada set bajet dan juga set advanced. Set advanced lebih mahal. Namun hari ini admin azham nak fokus pada set bajet sahaja. Bajet untuk sebulan biasanya adalah RM113. Namun sebab bulan feb 2017 sahaja, ada promosi yang mana beli satu percuma satu.

Dalam Set Kurus Bajet Shaklee, ada 2 produk iaitu Lecithin dan Alfafa Complex. Berikut penerangan kegunaannya.

Lecithin – Fungsi utamanya adalah untuk menyerap lemak yang diambil semasa makan dan mengapungkannya. Elakkan lemak ini menyerap kedalam badan. Namun lecithin shaklee ini mempunyai berbagai kegunaan.

Kelebihan Lecithin Shaklee

  • Menurunkan kolestrol
  • Mengelakkan penyakit prostat
  • Mengelakkan batu karang
  • Melancarkan buangan air besar
  • Hilangkan sembelit
  • Mengelakkan penyakit hati berlemak akibat kolestrol terlalu tinggi
  • Mengelakkan terjadinya stroke/serangan jantung
  • Menurunkan berat badan

Lecithin juga bertindak bakar lemak dan buang toksin toksin yang dikeluarkan oleh Alfafa. Alfafa Complex pula merupakan “raja segala tumbuhan”, mempunyai pelbagai fungsi bagi kesihatan lelaki dan wanita dan digunakan dalam hampir semua set seperti set bersalin kerana membantu melancarkan “bengkak susu” iaitu susu tidak mahu keluar dan menyebabkan payudara bengkak. Ada juga digunakan dalam set kesuburan untuk mencuci rahim wanita dan banyak lagi.

Kelebihan Alfafa Shaklee

  • Detokkan badan, membersihkan hati, perut, usus dan darah
  • Menyah toksin yang tidak dapat diproses oleh badan
  • Membantu meredakan penyakit kulit
  • Melawan alahan
  • Menyinkirkan lemak
  • Melawan stress
  • Merawat sakit sendi, sakit belakang, sengal-sengal tulang
  • Melawan kanser
  • Mengetatkan faraj wanita
  • Merawat asma
  • Melawan sembelit dan tambah baik sistem pencernaan
  • Memulihkan urat selepas bersalin

Sebenarnya ada banyak lagi fungsinya.. seperti upline saya yang banyak jerawat batu, lepas makan seminggu alfafa, habis susut jerawat beliau. Bila usus kita bertoksik, ia bawa virus keseluruh badan. Dan kulit antara organ paling mudah terjejas. Oleh itu kita sentiasa perlukan alfafa untuk detox badan setiap masa.

Baiklah, saya dah nyatakan kelebihan setiap produk dalam set bajet kurus shaklee. Didalam set kurus ini alfafa digunakan untuk detoks usus dan bersihkan toksik pada badan. Manakala lecithin pula digunakan untuk menapis lemak dari memasuki sistem badan. Jadi makanan berlemak yang diambil tidak akan menyerap masuk.

Badan anda akan gunakan lemak sediaada untuk ditukarkan menjadi tenaga. Oleh itu ia akan bantu anda untuk “kehilangan buncit” seawal dua minggu.

Harga Set Bajet Kurus Shaklee – Harga Alfafa dan Lecithin adalah RM55 Setiap Satu.

Setiap set mengandungi sebotol

Alfafa (330 Tablet)

Lecithin (180 Softgel)

Promosi Feb 2017 Seperti Berikut

  • 1 Set RM110

Beli 1 Set, Anda Akan Terima 1 Set Lagi SECARA PERCUMA.

YA Promosi Set Bajet Kurus Shaklee Ini Cuma Untuk Bulan Feb 2017.

Selepas ini tiada lagi promosi Buy One Free One ini.

Cara Beli Set Bajet Kurus Shaklee

Belian Secara COD – KL, PJ, Cheras, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya, Bandar Sri Putra Bangi.

Caj COD – Saya hantar terus ke lokasi anda Hanya RM10. Jumlah Untuk 1 Set RM120 Sekali COD.

Belian Secara Bank In

Belian secara bank in, terima melalui pos laju dalam 3 hari. Ya, saya akan hantarkan secara pos laju. Biasanya kos pos adalah RM7 bagi satu set tanpa promosi buy one free one. Tapi bila 4 botol kos pos naik kepada RM12. Namun saya tahu sukar nak “bank in RM122” ke mesin cdm. Oleh itu, saya bundarkan harganya kepada RM120 juga.

Untuk Beli Sila Bank In RM120 Ke Salah Satu Akaun Berikut:

Mohamad Azham Zanal

Maybank: 164472272394
CIMB Bank: 7006393084

Selepas bayar sila isi borang belian dibawah.

Untuk tindakan cepat anda boleh Whatsapp “Set Kurus Bajet” ke 011-3333-3207 Azham

+++++ Detail Bayaran +++++

+++++ Survey +++++