#ProjectBloggerSuperstar Lahirkan Blogger “Mereput” Pandai Bisnes

Personal Blogger Yang Belum Hasilkan Pendapatan, Jom Abam Bantu Bagi Blog Tu, Disayangi Ketat-Ketat!

#ProjectBloggerSuperstar adalah satu program untuk bantu para blogger yang “belum hasilkan pendapatan tetap” di blog.

Ada pemilik blog yang pelawat blognya sangat ramai, tetapi dia tidak dapat “maksimakan” keuntungan dari blog tersebut kerana tidak menjumpai produk yang khusus bagi blog mereka. Sesetengah yang lain pula hanya berblogging suka-suka. Dia tidak kisah jika blognya ada follower atau tidak.

Lama kelamaan, akibat tugas harian yang banyak, berblog kian dilupakan. Motivasinya tiada lagi kerana tidak beri sebarang pulangan.

+++++
#ProjectBloggerSuperstar Jemput Anda “On” Balik Blog Dan Kami Bantu Anda Hasilkan Pendapatan Dari Blog Personal Anda.
+++++

Bagi yang masih berblog tetapi belum hasilkan pendapatan tetap, ini JALANNYA. Kami akan bantu anda:

1. Tajamkan Skill Menulis
2. Ketahui Arah Tuju Dalam Menulis
3. Belajar Teknik Naikkan Blog Anda Di Muka Pertama Carian Google
4. Belajar Tulis Produk Review
5. Belajar Tulis Blog Salesletter
6. Belajar Copywriting

Dan banyak lagi teknik “blogging to the bank” akan diajar.

+++++
Siapa Yang Ajar
+++++

Abamlah pengajarnya. Abam adalah penulis ebook-ebook yang diedarkan percuma sekitar tahun 2007 hingga 2010 dengan nama pena “Arm Starstreet”. Kemudian abam bergerak sendiri dan hasilkan sekurangnya RM10,000 setiap bulan dari blog. Antara ebook-ebook abam tu adalah:

1. Rahsia Trafik Percuma
2. Twitter Traffic Marketing 2007, 2008 dan 2009
3. 25 Dosa Dalam Berblog
4. DIY SEO
5. Cara Membuat Ebook
6. RM0.00 FB Autoresponder
7. Juara Viral
8. Duit Atas Peta Google

Dan banyak lagi, abam pun dah tak ingat.. Setiap tahun abam produced 3-5 ebook dan report percuma. Jadi pengalaman abam dalam dunia IM sekitar 10 tahun dan 7 tahun secara fulltime. Abam pernah jatuh dan abam bangun balik sehingga formula-formula penghasilan sebuah blog “berpendapatan tinggi” ini tercipta.

Dan abam tau, yang ada ramai lagi yang pernah alami situasi blog tidak hasilkan pendapatan. Abam pun begitu, kerana abam layan blog macam tulis FB Status. Tiada matlamat.

+++++
Matlamat Abam Nak Betulkan TUJUAN Menulis
+++++

Tujuan menulis untuk feed Google

Beritahu Google yang anda dah publish sebuah content dan anda mahu Google pay attention pada tulisan anda. Bila kerja bagi Google makan dan settle, anda tunggulah pulak google return balik dalam bentuk ranking bagi sesuatu keyword idaman.

+++++
Komitmen Anda Wajib
+++++

Abam memang tidak minta banyak. Malah untuk join kelas seo abam pun.. tiada caj dikenakan. Komitmen yang dimaksudkan adalah anda dapat buat 7 blogpost dalam sebulan atau 2 pos seminggu. Kerja blogpost ini adalah kerja-kerja menulis tentang produk dan marketing anda.

Komitmen kedua, ada masa untuk hadiri Group Discussion sebulan sekali. Biasanya hari sabtu. Dan diadakan di Pinnacle Sunway, Petaling Jaya.

Komitmen ke 3 barulah abam nak minta duit. Tapi tidaklah seperti membeli ebook panduan. Tetapi hanya untuk sertai bisnes yang abam buat sekarang. Kalau anda ada blog, menulis pun power; baik diterjemahkan kepada cara menulis untuk hasilkan pendapatan. Kos sertai bisnes ini tak sampai 100 ringgit pun.

Didalam kos penyertaan ini, anda akan dibekalkan dengan panduan produk dan senarai harga. Senarai produk adalah untuk jadi member syarikat “multivitamin” yang ada KESAN MUJARAB – SERTA MERTA.

Contoh: Seorang pelanggan abam tak buang air besar selama 4 hari dan perutnya sakit. Abam kebetulan ada produk kalsium dan vitamin D dalam beg, terus beri kawan tu cuba 4 biji. Dalam setengah jam kami berborak, beliau mula kentut-kentut.. busuk jangan cakaplah, 4 hari tak buang. Lepas setengah jam lagi, dia minta diri nak balik “melabur”.

Nampak, kesan mengambil multivitamin untuk badan. Kaedahnya kerana badan kita kekurangan zat. Lemak je banyak tapi zat tiada kerana tak suka makan sayur. Sedangkan serat dalam sayur inilah yang membantu untuk memudahkan pembuangan. Ia bukan ambil masa sekejap, bukan harini tak makan sayur, esok tak boleh membuang dah. Tapi bila keadaan ini berterusan, banyak organ mulai kehilangan fungsinya. Dengan pemberian multivitamin, ia adalah zat yang sangat diperlukan badan. Jadi bila badan dapat bekalan, tentulah ia mulai menjalankan semula fungsinya.

Setiap produk multivitamin ini telah dibelanjakan USD200 JUTA untuk tujuan RND. Jadi mereka hanya TEKANKAN produk yang sentiasa berkesan dan telah puluhan tahun DITERIMA dalam pasaran dunia.

Produk yang dijual juga murah antara RM50 ke RM150. Ada 2-3 produk yang harga RM200 ke RM500. Dan semua produk adalah sangat berkesan, bebas bahan kimia, bebas racun tumbuhan. Merupakan syarikat pertama didunia yang mencipta multi vitamin dan mengamalkan konsep ini dalam penghasilan produk mereka. Dan telah 90 tahun dalam pasaran USA.

Always Works, Always Safe, Always Green

Sentiasa berkesan, sentiada selamat dan sentiasa hijau. Itu adalah Motto syarikat multivitamin ini. Ok abam tak mahu anda bosan. Yuran untuk sertai Group Superstar kami hanya RM69 sekali seumur hidup. Namun sebelum abam teruskan dengan pendaftaran, abam nak anda baca pos ini, masih panas dan membara. Pendapatan abam selepas 5 minggu menjual menggunakan blog ini. Jom semak : Alhamdulillah RM1762 Dalam 5 Minggu