Shaklee merupakan sebuah syarikat multi level marketing. Saya tahu ramai yang takut bila dengar tentang MLM. Memang saya juga pernah menanam azam takkan terlibat dan sebelah mata pun tidak pandang jika orang cuba approach tentang perniagaan mlm ini.

Namun setelah menanam azam mahu jadi jutawan, maka saya mengintai peluang-peluang perniagaan yang teguh. Saya berfikir, jika mahu berniaga sendiri, sekurang RM5000 perlu di peruntukkan. Tapi meniaga ni penat, saya dah rasa meniaga kedai makanan segera. Dan saya dah serahkan pada abang untuk ambil alih.

Melihat pada peluang-peluang perniagaan dan pelaburan yang ada, saya menilai dari segi keuntungan, risiko jangka panjang dan keperluan semasa. Akhirnya saya melihat peluang yang saya mahu itu ada didepan mata tetapi saya tidak hiraukan. Iaitu multi level.

Apa Kelebihannya Saya Pilih Untuk Daftar Member Shaklee Berbanding MLM Lain?

  1. MLM lain mahal penyertaan, produknya pun mahal-mahal, shaklee harga range rm50 hingga rm500 adalah yang terbaik saya boleh jual.
  2. MLM lain banyak jual produk on off, sekejap timbul sekejap tenggelam. Tapi saya lihat shaklee sustain
  3. Masa dah masuk, leader-leader ramai dan mereka ikhlas nak tolong. Masa baru join, saya di beri downline kerana “pemasaran mereka guna blog”, jadi limpahan downline memang setiap hari, dan mereka susun ikut lokasi supaya jika jiran saya join dia hubungkan dengan saya, dan jika pelanggan saya dari cheras, saya hubungkan mereka dengan leaders di cheras.
  4. Sistem support 24 jam di whatsapp/telegram. Bantuan dan perbincangan yang dilakukan dan aktiviti-aktiviti mingguan yang dirangka supaya mudah saya terima maklumat hanya dihujung jari.
  5. Green Produk – Bermakna produk yang digunakan adalah bebas bahan kimia atau dadah. Ianya 100% berasaskan tumbuhan melalui lebih 50 tahun penyelidikan oleh Dr Shaklee dan Team beliau.
  6. Produk ini juga di jamin selamat, mempunyai sijil halal jakim, dan sangat berkesan.
  7. Saya takluk dahulu manfaat produk dengan beli vivix dan masalah enzema dan asma hilang. Sebab itu saya yakin dengan keberkesanan produk yang dijual.
  8. Dengan pengalaman 28 tahun di Malaysia, ia sebuah syarikat yang kukuh. Saya tak perlu fikirkan berapa banyak stok nak kena keluarkan jika berniaga sendiri. Tetapi dengan adanya grup point, saya hanya perlu maintain RM100 sahaja sebulan untuk terima income sekurang-kurangnya RM4000 sebulan.
  9. Dalam tahun ini saya mahu gegarkan bisnes shaklee, sesiapa yang dalam network saya akan saya bimbing sehingga anda ada pendapatan 4 angka setiap bulan.

Soalan Terakhir Saya Sebelum Saya Ajak Anda Daftar Shaklee..

Adakah “Tambahan” RM1000 ke RM5000 Setiap Bulan Memberi Nilai Kepada Anda?

Jika Ya! Pilih Salah Satu Cara Jadi Ahli Dibawah

Beli Twin Pack Vivix Percuma Daftar Shaklee

Cara pertama ini saya 10x sarankan anda “Ambil Manfaat Produk Sebelum Menjual”. Sebabnya semua orang yang menjual dengan jayanya adalah mereka yang dapat “manfaat produk” terlebih dahulu. Bila pelanggan tanya tentang vivix, anda “paling tahu” kelebihan produk.

Pada yang tak sure lagi tentang produk shaklee, sila semak pada link berikut : khasiat vivix shaklee

Dengan Beli Twin Pack Vivix RM890 Anda Akan Menerima Keahlian Shaklee Secara Percuma

Pendaftaran Shaklee Biasa

Ingin Daftar Member Shaklee Dan Nikmati Harga Ahli.

Kami langsung tiada masalah, malah kami sangat mengalukan anda menyertai kami. Ini kerana sudah ramai yang terbukti membeli produk shaklee dan mendapat manfaatnya. Kadang kala secara tak sengaja orang tegur “perubahan” anda, dan lepas diterangkan anda guna produk shaklee, mereka pula berminat nak guna.

Secara “Tak Sengaja” – Anda Jadi Usahawan Shaklee. Bagi suri rumah dan student, tambahan RM100 ke RM500 sebulan melalui bisnes shaklee adalah banyak dan sangat membantu. Mereka semua bermula dengan menjadi Pengedar Shaklee dahulu.

Harga RM69 – Sekali seumur hidup. Kami juga sentiasa placekan limpahan downline dibawah anda, supaya bila anda ada buat belian melebihi RM100 pada bulan tersebut, anda akan layak terima bonus.

Baik saya telah tunjukkan 2 cara untuk menjadi ahli shaklee. Jika anda sudah bersedia, hanya perlu whatsapp atau sms kod pendaftaran. Dibawah berserta detail berikut:

Kod “REGShaklee” – Nama dan Lokasi Anda ke 011-3333 3207 (Azham Vivix).

Nanti saya akan minta pengedar shaklee terdekat anda hubungi semula. Saya akan bimbing anda untuk buat bisnes shaklee jika anda berminat.

Anda Juga Boleh Daftar Shaklee Secara Online Disini.